Votre distributeur de modèles réduits et voitures miniatures

Professionnel

Mot de passe oublié ?

Panier

0 référence(s)
0 article(s)

Conditions de vente

Catalogue


Nos derniers articles

  • Dodge

    Présentation de l'entreprise

    DODGE

  • DAF

    Les camions

    DAF

  • Dacia

     A la découverte de la

    DACIA

  • Courage

    Petite présentation de l'écurie

    COURAGE

Vertrouwelijkheid

Homblé Diffusion s.a. verbindt er zich toe tegenover u, bezoekers en klanten van onze site, de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt vertrouwelijk te behandelen. Dit houdt in:
 

  1. De tijdelijke gegevens verstrekt op de site van de handelaar
    Om uw bestelling te kunnen behandelen zijn wij genoodzaakt te weten wie u bent, alsook de goederen die u aankoopt. Hiervoor worden gegevens tijdelijk in onze databank bijgehouden. Eenmaal uw aankopen voltooid, worden deze gegevens automatisch verwijderd uit onze databank.

  2. Bescherming van de persoonlijke gegevens
    Wij behandelen uw gegevens volledig conform de Belgische Wet op de Privacy (Wet ter Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer van 8 December 1992 en zoals laatst gewijzigd door de Wet van 11 december 1998) De verzamelde gegevens zullen nooit doorgegeven of verkocht worden aan derden.

  3. Het respecteren van de wetgeving op Informatica en Vrijheid
    Volgens de wet op Informatica en Vrijheid beschikt u over het toegangsrecht, het wijzigen, verbeteren en verwijderen van de betreffende gegevens die u aanbelangen. U kunt dit recht opeisen door ons een schrijven te richten op volgend adres :

    Homblé Diffusion S.A.
    Z.I La Fagne 18, Rue Ernest Matagne
    5330 Assesse - Belgique

Auteursrecht
Deze website is eigendom van Homblé Diffusion en wordt beschermd door intellectuele rechten. U mag de informatie op deze website raadplegen, afdrukken en downloaden voor persoonlijk gebruik. Het is verboden de inhoud (teksten, beelden, logo's, grafische elementen), geheel of gedeeltelijk, te gebruiken voor professionele en/of commerciële doeleinden, te verspreiden, te kopiëren of openbaar te maken mits voorafgaande schriftelijke toestemming van Homblé Diffusion.

Inhoud
De informatie op deze website is onderhevig aan wijzigingen, verbeteringen en bijwerkingen zonder voorafgaande mededeling. Op deze website wordt via hyperlinks verwezen naar externe website van o.a. verkopers, fabrikanten, enz. Homblé Diffusion kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die zou voortvloeien bij het betreden van websites van derden.

Toepasbaarheid
Deze website valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving. Enkel de rechtbanken van Namen zijn bevoegd voor eventuele geschillen m.b.t. deze site.

Ce site vous permet de sélectionner les articles que nous distribuons. Votre sélection sera envoyée au détaillant que vous choisirez lors de la validation de votre panier. Ce dernier vous contactera ultérieurement pour vous informer de ses conditions de vente.

n