Votre distributeur de modèles réduits et voitures miniatures

Professionnel

Mot de passe oublié ?

Panier

0 référence(s)
0 article(s)

Conditions de vente

Catalogue


Nos derniers articles

  • Dodge

    Présentation de l'entreprise

    DODGE

  • DAF

    Les camions

    DAF

  • Dacia

     A la découverte de la

    DACIA

  • Courage

    Petite présentation de l'écurie

    COURAGE

Verkoopsvoorwaarden

  1. Prijs
    Al onze prijzen zijn geldig voor de goederen van ons bedrijf, kosten en taksen niet inbegrepen. Alle prijzen zijn informatief en kunnen op elk moment gewijzigd worden zonder opzegging. In geval van ingevoerde goederen, kunnen de prijzen herzien worden ten gevolge van de eventuele veranderingen van de elementen van de kostprijs gebonden met de invoer, namelijk veranderingen van de wisselpariteit, de rechten of belastingen voor invoer,…
  2. Verbindingen
    Onze bemiddelaars en vertegenwoordigers hebben geen enkele macht om onze vennootschap te binden: hun offerten moeten bijgevolg door ons bevestigd worden. Wij behouden het recht de niet door ons bevestigde bestellingen te weigeren.
  3. Levering
    1. Welke de aard van expeditie ook is, reizen de goederen op risico van de geadresseerde, zelfs in geval van een franco levering. Al de leveringstermijnen worden bij wijze van inlichting gegeven. Een vertraging van levering kan in geen geval aanleiding geven tot een vergoeding, de weigering van de goederen en in geen geval de annulering van de bestelling.
    2. De levering gebeurt contant zonder korting, tenzij specifiek schriftelijk akkoord hieromtrent.
    3. De levering gebeurt ten laste van de geadresseerde.
  4. Voorschot
    De door de klant gestorte voorschotten worden afgetrokken van de prijs van de bestelling en maken geen handgeld uit waardoor het vrijgeven hiervan de partijen zouden kunnen gebruik maken het contract te annuleren.
  5. Klachten
    De klachten moeten schriftelijk ten laatste 3 dagen na ontvangst van de goederen overgemaakt worden. Elke klacht zal moeten ingediend worden met een kopij van de leveringsbrief van de vervoeder waarop de gebruikelijke voorbehouden voorkomen, namelijk in geval van ontvangst van geschade colli(s). Geen enkele bestellingen mag zonder ons akkoord geannuleerd worden. De klachten betreffende een defect, een non-conformiteit of gebrek zullen niet meer aanvaard worden indien de goederen reeds aan een derde verkocht zijn, net op het punt van aanklacht.
  6. Betaling
    1. Onze facturen zijn contant betaalbaar te ASSESSE, netto en zonder disconto. Noch de afgifte van een wisselbrief, noch de op termijn betaalbare bedragen komen niet in aanmerking, en kunnen in geen geval inbreuk uitmaken op de toegekende juridische clausule.
    2. De verschuldigde bedragen brengen van rechtswege en zonder ingebrekestelling een intrest van 15% per jaar op. Bovendien de bovenvermelde intresten, is uitdrukkelijk voorzien tussen beide partijen dat in geval van niet-betaling in de afgelopen maand en zonder voorafgaande aanmaning, het bedrag van de facturen of van het verschuldigde saldo zal van 15% vermeerdert worden met een minimum van 50 Euros per factuur, en dit, als schadevergoeding.
    3. Als de contracten op verschillende stukken richten, worden ze als ondeelbaar beschouwd tot volledige betaling van de prijs.
    4. De niet-betaling van een vervallen factuur heeft als gevolg de onmiddellijke opeisbaarheid van alle verschuldigde bedragen.
  7. Eigendomsreserve
    Er wordt uitdrukkelijk door afwijking aan artikel 1583 van Burgerlijk Wetboek overeengekomen dat de eigendomsoverdracht van de verkochte goederen tot volledige betaling uitgesteld wordt. De handelspapieren worden als betaling beschouwd als ze gehonoreerd worden.
  8. Geschillen
    1. Voor alle betwist punt volgend uit het opleggen van de aanwezigen, kennen de contracterend partijen toe uitdrukkelijk bekwaamheid aan de rechtbanken van Namen (Namur), zelfs als de contractanten in een ander land dan België wonen.
    2. De enige toepasbare wet is de Belgische wet, en zover het op de tegenwoordige maatregelen niet inbreuk maakt, de conventie uniform als wet geld op de internationale verkoop van lichamelijke inboedel goederen, en de bijlage van Den Haag van 1 Juli 1964 en in België in werking getreden door de wet van 15 Juli 1970.
    3. Door zijn bestelling, stem de klant in met deze algemene voorwaarden en geef de bijzondere voorwaarden op die in zijn eigen bestelbons, brieven of handelsgeschriften zouden voorkomen alhoewel deze documenten werden opgesteld na het opmaken van onze algemene voorwaarden

Ce site vous permet de sélectionner les articles que nous distribuons. Votre sélection sera envoyée au détaillant que vous choisirez lors de la validation de votre panier. Ce dernier vous contactera ultérieurement pour vous informer de ses conditions de vente.

n